S.A.M., uw specialist voor verwarming en sanitair

Plaatsing en herstelling
S.A.M. is een jong bedrijf dat garant staat voor een snelle en correcte service. Ons enthousiaste team helpt u graag uit de nood met herstellingen aan uw centrale verwarming, elektriciteitsnetwerk of sanitaire voorzieningen. En niet alleen bij interventies rekent u op onze feilloze aanpak, ook plaatsing van de toestellen laat u zorgeloos aan S.A.M. over.

PLAATSEN VAN ZONNEPANELEN EN ZONNEBOILERS

 

Expert in elektriciteit
Hebt u een nieuw netwerk nodig of zijn uw zekeringen aan vervanging toe? Dan doet u een beroep op S.A.M. Als geen ander herstelt, plaatst en vervangt het team alle stroomvoorzieningen in uw huis. Van verlichting tot stopcontacten en van zekering tot stroomkast. Resultaat? Uw volledige elektriciteitscircuit en netschema werkt perfect.

Badkamer van uw dromen
U spendeert meer tijd in de badkamer dan u denkt. Logisch dus dat u er graag een aangenaam oord van maakt. Voor alle werkzaamheden in de badkamer, één vakman. Op S.A.M. rekent u voor een degelijke oplevering, precies zoals u het wenst.

Uw project is in goede handen bij S.A.M. Nieuwbouw of renovatie, u bent zeker van een snelle interventie, een uitstekende service en een degelijke afwerking.

Bel nu voor uw vrijblijvende offerte naar 0485 787 666. Of maak een afspraak: u vindt ons in 3582 Koersel, op de Beverlosesteenweg 449.